Home

Karaoke formules

Discobars

Videoprojectie

Podium

Fotogalerij

Contact

Afhaling / Levering

Huurvoorwaarden

Songletter

Verkoop

Links

 

Huurvoorwaarden :

1. De vermelde prijzen zijn huurprijzen per dag incl. BTW.

2. Alle schade door de huurder of door derden aangebracht tussen levering of afhaling van de goederen is ten laste van de huurder die de schade regelt binnen de 14 dagen.

3. De huurder is steeds in persoonlijke naam verantwoordelijk, en dient dan ook dit materiaal te verzekeren!

4.De huurder wordt verondersteld de toepassingsmogelijkheden te kennen en de gebruikswijze van de gehuurde materialen te kennen. Happy Karaoke kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld door het gebruik van de installatie. De gehuurde materialen worden getest bij afhaling of levering. Aanvaarding door de huurder van de gehuurde materialen houdt een bevesteging van goede staat van het gehuurde in.

5. Het gehuurde materiaal wordt kontant betaald bij levering of afhaling, zoniet rekenen we een administratiekost van 40 € aan.

6. Happy Karaoke kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen met de gehuurde materialen, geluidsoverlast, elektriciteitspannes,..

7. Het materiaal moet op tijd worden teruggebracht, per dag overtreding wordt een bijkomende huursom gerekend van 25 % van de huurprijs, met een minimum van 25.00 € incl BTW per dag.

8. Indien een verhuur geanulleerd wordt, moet dit gebeuren minimum 5 dagen voor de datum dat de goederen geleverd of afgehaald moeten worden. Zoniet zijn we genoodzaakt een annulatievergoeding te vragen van 10 % op het bedrag dat men zou huren.

9.Wie huurt gaat automatisch akkoord met de voorwaarden. 

 

 

Langere termijn : Volgende verhuurcoëfficienten

            1 dag          1 x dagprijs

         2 dagen       1.5 x dagprijs

3 tot 7 dagen           2 x dagprijs

1 tot 2 weken           3 x dagprijs

2 tot 3 weken      3 ,5  x dagprijs

3 tot 4 weken          4 x dagprijs

 

 

 Happy Karaoke  Coolsaetstraat 2  8501 Bissegem   Gsm :  0498/525673  info@happykaraoke.be